Ohjeet


Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.


Maksaminen ja laskutus
 • Sisäkenttien irtovuorot maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksulla
 • Laskutuskausi on yksi kalenterikuukausi. Laskutuspäivä on kuukauden ensimmäinen arkipäivä, jolloin kaikki maksamattomat vuorot laskutetaan. Laskuun lisätään laskutuslisä 3,50 €. Maksuhuomautuslaskuun lisätään automaattisesti 5 € huomautusmaksu.
 • Vakiovuorot laskutetaan vakiovuorosopimuksen mukaisesti

Liikuntamaksut

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla ePassi, SmartumPay, Edenred tai liikuntaseteleillä, tulee sinun ensin lisätä itsellesi kassasaldoa. Kassasaldoa voit lisätä Porin Tennishallin Pro-Shoppiin sen aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli sinulla on SmartumPay, ePassi tai Edenred-mobiili, voidaan maksu suorittaa etänä soittamalla 044 561 7022, Pro-Shop aukioloaikojen mukaisesti.


Vuokramailat (Padel)
 • Padel mailavuokra 4 €/kpl/vuoro
 • Huom.
  Vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta sovittuun paikkaan. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".


Omat varaukset ja varauksien peruminen

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja.

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua (ulkopadelissa 5 tuntia ennen). Mikäli irtovuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun alussa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 3,50 €. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.


Padel / Ovikoodi (kulunhallintajärjestelmä)

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen nelinumeroisen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina Omat tiedot -välilehdeltä sekä varauksen yhteydessä varauksen vahvistussivulta.

Oven avaaminen PIN-koodilla

 • Näppäile PIN-koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta
 • Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan
 • Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 20 min ennen ja jälkeen varauksen
 • Varauksiin perustuvat kulkuoikeudet siirtyvät hallin ovilukkoon noin 15 minuutin viiveellä (vrt. "viime hetken varaukset")

Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi